12 apr 2020

CoolBest introduceert IJs

Ede, 29 juni 2020 — CoolBest, bekend van haar gekoelde verse fruitsappen, vult haar assortiment aan met een ijskoud product: CoolBest IJs. Strawberry Hill en Mango Dream, twee populaire en kenmerkende smaken van het merk, zijn binnenkort ook verkrijgbaar als ijsje. Het product werd ontwikkeld volgens de CoolBest principes: geen toegevoegde suikers en 100% fruit!

Warme zomerdagen zijn binnenkort heerlijk koel met CoolBest IJs, in de smaken Strawberry Hill en Mango Dream. Er zijn geen suikers toegevoegd en is gemaakt van 100% fruit. Voor de ijsjes is alleen het allerbeste fruit gebruikt, zoals duurzaam geteelde sinaasappels, mango’s en aardbeien. CoolBest IJs wordt gemaakt van puur sap en is daarmee een lekker en verantwoord tussendoortje. In één Strawberry Hill-ijsje zit slechts 51 calorieën.

Met het product stapt CoolBest in een compleet nieuwe categorie. Dit is het eerste ijsproduct dat het merk op de markt brengt. Met de overheerlijke CoolBest-sappen als grondstof en een speciale technologie die het ijs zachter en daardoor extra lekker maken wordt Coolbest ijs de klapper van deze zomer!

CoolBest IJs wordt per vier stuks verkocht en ligt in het koelvak van iedere Jumbo en bij een selectie filialen van Albert Heijn en Nettorama.