Merken

Merken waar wij trots op zijn

Appelsientje

In 1973 introduceerde Riedel de 100% pure en ongezoete Appelsientje vruchtensappen in pak. Een primeur in Nederland. Sindsdien is Appelsientje niet meer weg te denken uit de supermarkt. Daarnaast kom je Appelsientje ook onderweg tegen, op je werk, op school en in de horeca. Zo kun je altijd en overal genieten van 'Het beste onder de zon'.

Bezoek website

DubbelFrisss

Al sinds 1996 hebben we één simpele missie: extreem verfrissende en verrassende combinaties maken. Want waarom zou je kiezen, als het allebei kan?!? Met dit ‘dubbel denken’ waren we de eerste in Nederland die de perfect match vonden tussen water & fruitsap.

Bezoek website

CoolBest

CoolBest staat voor de beste kwaliteit fruit en de allerlekkerste smaakcombinaties. Denk maar aan de bekende Mango Dream en Strawberry Hill. Bijzonder aan CoolBest is dat het gekoeld wordt vanaf het persen van het fruit, totdat het in de winkel ligt. Zo blijven smaak en voedingsstoffen optimaal behouden. We keep it cool, you get the best!

Bezoek website

Taksi

Met Taksi waan je je even in de jungle. Taksi is een heerlijke mix van sap en zuivel. Een smaakexplosie rijk aan vitamine C. Daardoor is Taksi net even anders, en dat proef je! Een lekkere dorstlesser voor elk moment van de dag.

Bezoek website

Van de Boom

Bij Van de Boom doen we het net even anders, en dat proef je! Van De Boom is een jong Nederlands merk. Wij proberen de Nederlandse levensmiddelenmarkt een beetje lekkerder en gezonder te maken. Wij vinden het heel belangrijk dat onze producten minder en bovendien geen toegevoegde suikers bevatten. En het allerbelangrijkste is dat onze producten heerlijk van smaak zijn!

Bezoek website

DubbelDrank

DubbelDrank is een range van verrassende smaakcombinaties! Het is altijd een combinatie van 2 soorten fruit die samen erg goed werken. Voor sommige combinaties gebruiken we verrassende en bijzondere vruchten zoals de Guanabana, Guave of Caja. Spannend om te proberen, maar altijd met de lekkere en toegankelijke smaak.

Bekijk producten

Extran

Extran is een professionele sportdrank voor mensen die optimaal willen presteren, voor tijdens en na het sporten. Extran is een isotone sportdrank, hierdoor is het een goede dorstlesser die zorgt voor de nodige hydratatie tijdens inspanningen.

Bekijk producten

Healthy People

Bij Healthy People maken we sinds 2006 heerlijke feel good fruitdranken en zuivel producten. Met unieke smaken en de positieve werking van vitaminen en mineralen.

Bezoek website