Over ons

Kwaliteit en veiligheid voorop!

Om elke dag de beste en de lekkerste dranken te kunnen maken staan kwaliteit, smaak en veiligheid voorop. Daarom voldoen onze producten aan strikte voorwaarden voor productkwaliteit, consumentengezondheid en voedselveiligheid. Onze focus op veiligheid geldt ook voor de veiligheid van mensen: we zijn toegewijd om een veilige werkomgeving te creëren waarin iedereen verantwoordelijkheid neemt voor zijn/haar eigen veiligheid en die van anderen. Veiligheid staat altijd op de eerste plaats, zowel voor onze producten als onze mensen.

Ons toegewijde kwaliteitsteam beheert en controleert de hele supply chain, vanaf het moment dat onze hoogwaardige grondstoffen worden verwerkt tot het eindproduct wordt verzonden. Tijdens het hele proces voeren we kwaliteitscontroles uit om te garanderen dat onze producten veilig zijn en voldoen aan alle wettelijke normen.

Alle Riedel producten worden verwerkt in de modernste faciliteiten die onafhankelijk zijn gecertificeerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen. De fabriek van Riedel in Ede is BRC-Food, IFS-Food en Bio gecertificeerd.

Om de voedselveiligheid van haar producten te waarborgen, heeft Riedel strenge programma’s opgesteld voor controle, kwaliteitsborging en risicoanalyse in de gehele productieketen, van de verwerking van fruit tot de levering van het product aan klanten. Onze processen zijn goedgekeurd door de meest gerenommeerde certificeringsinstellingen.