23 mrt 2021

Sap invriezen maakt een heel gezond ijsje!

Ede, maart 2020 — CoolBest, bekend van haar gekoelde verse fruitsappen, vulde vorig jaar haar assortiment aan met een geheel nieuw en ijskoud product: CoolBest 100% Fruit ijs. En wat blijkt: als je ijsjes maakt van het sap van CoolBest, dan krijg je een heel gezond ijsje! De ijsjes waren een doorslaand succes, onder meer doordat het binnen het ijssegment het gezonde alternatief bleek.

De ijsjes bevatten net als de sappen van CoolBest geen toegevoegde suikers en bestaan uit 100% fruit!

In de sappencategorie bestaat er nog wel eens het idee dat sappen ongezond zijn. Wij focussen ons in onze uitingen altijd op het goede van sap en dan is het onwijs leuk om te zien dat wanneer we ijsjes maken van ons sap dat dat leidt tot een gezond ijsje met 100% fruit. We hebben er bewust voor gekozen geen suiker of water toe te voegen maar écht een ijsje boordenvol fruit te maken”. vertelt Tim van der Hulst, Marketing Manager bij Riedel.

Riedel breidt haar ijsportfolio dit jaar verder uit met DubbelFrisss DubbelLikkersss en een Taksi Tropisch Fruit ijsje. Ook deze ijsjes zijn gemaakt met de herkenbare smaken van de merken. De DubbelLikkersss hebben maar liefst twee dubbele smaken; Appel Perzik én Framboos Cranberry; grote DubbelFrisss smaken in het drankenschap. Het Taksi ijsje heeft de bekende smaak van Taksi Tropisch Fruit en zorgt voor een blauwe tong! Een écht avontuurlijk ijsje! Tenslotte stapt Riedel ook nog eens in sorbetijs. Onder de vlag van CoolBest wordt er gestart met Strawberry Hill en Mango Dream sorbetijs!  Het ijsportfolio van Riedel bestaat nu al uit 7 verschillende ijsjes!