19 mei 2020

BubbelFrisss verrast Gen-Z met Lock-Down Limo

 

Generatie Z, de doelgroep van DubbelFrisss, heeft het in deze tijd behoorlijk zwaar met het feit dat ze niet kunnen chillen en feesten met hun vrienden. Met de BubbelFrisss Lock-Down Limo gaat DubbelFrisss de verveling op een ‘bizar verfrissende’ manier te lijf! Geheel social distancing-proof, uiteraard.

Ede, 19 mei 2020 – Don de Jong en Celine Dept & Michiel Callebaut nodigden fans via Instagram uit om kans te maken op een “bizar verfrissend feestje” in de corona proof Lock-Down Limo van BubbelFrisss! Afgelopen zaterdag was het zover en werden de winnaars getrakteerd op een onvergetelijke dag.

TikTok’s en karaoke

De Lock-Down Limo werd gepimpt met fruit, de lekkerste BubbelFrisss bubbels en voorzien van gadgets voor een te gekke ervaring, zoals een karaoke-set, een scherm om te videobellen en TikTok’s op te nemen. De limo werd helemaal corona-veilig gemaakt door middel van verschillende maatregelen zoals 1,5m afplaktape, doorzichtige tussenschermen en andere hygiëne- en afstandsoplossingen. Hierdoor konden de vrienden op een veilige manier samen een fysiek feestje vieren.