12 okt 2020

CoolBest focust met nieuwe ‘on the go’ verpakkingen op Out of Home

CoolBest breidt het assortiment uit met handige meenemers van hun drie populairste dranken.

Ede, oktober 2020 – Met de handige meeneemflessen voor onderweg gaat het merk zich voor het eerst ook sterk focussen op Out Of Home. Vanaf week 42 zijn CoolBest Strawberry Hill, Mango Dream en Premium Orange verkrijgbaar in 330ml PET flessen. Tegelijkertijd zullen ook de 3 verschillende CoolBest Smoothies in de 330ml flesjes worden gelanceerd.

De sappen van CoolBest worden op dit moment vooral verkocht in supermarkten en richten zich hoofdzakelijk op thuisgebruik. Gedurende de dag beweegt de actieve doelgroep zich echter door verschillende activiteiten. ‘On the go’ varianten zijn dan ook een logische en wenselijke toevoeging op het huidige assortiment. Dit soort aankoopmomenten vinden veel meer OOH plaats, wat maakt dat CoolBest zich daar met de nieuwe meenemers sterk op gaat focussen.

De nieuwe ‘on the go’ flesjes worden volop ondersteund door diverse activaties en campagnes. De bekende sneeuwwereld van CoolBest zal daarbij een belangrijke rol vervullen.

De nieuwe meeneemverpakkingen komen kort na de succesvolle lancering van CoolBest IJs, van eerder dit jaar. “Het gaat goed met CoolBest. We groeien gestaag en hebben zelfs de stap naar de ijscategorie gezet; en met succes! In out of home spelen we helaas nog geen rol van betekenis met CoolBest en daar hopen we nu verandering in te brengen”, zegt Tim van der Hulst, Marketing Manager van CoolBest.

De dranken en smoothies in de nieuwe 330ml PET flessen zijn vanaf week 42 te bestellen bij Sligro/Maxxam.