8 okt 2021

Appelsientje & DubbelFrisss vanaf nu in een nieuwe horecafles!

Appelsientje en DubbelFrisss nemen grote stappen in horeca. Riedel heeft de laatste jaren al veel innovaties in foodservice toegevoegd. Nu is horeca assortiment aan de beurt. De oude krat en fles waren niet meer van deze tijd. Met een nieuwe fles en een eigen krat is Riedel klaar om nog meer beleving voor de horeca toe te voegen. Met de moderne look en feel zijn de flessen weer helemaal van deze tijd. In een zwarte Riedel krat a 24, zullen de flesjes van de merken Appelsientje en DubbelFrisss worden verkocht.

Appelsientje

De nieuwe flessen van Appelsientje zijn beschikbaar in de vertrouwde smaken: Sinaasappel, Goudappeltje & Zontomaatje. Bij Appelsientje staan kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel. Het sap heeft een verbeterde receptuur, dankzij hoge selectie op de kwaliteit van het fruit. Alleen de echt rijpe Braziliaaanse sinaasappels worden gebruikt, zodat de smaak van het sinaasappelsap altijd gegarandeerd kan worden. Daarnaast zijn deze sinaasappels ook duurzaam geteeld in combinatie met goede werkomstandigheden voor de lokale mensen. Dit betekent dat jouw gast zorgeloos kan genieten van heerlijk sap!

DubbelFrisss

Ook de DubbelFrisss horeca fles is terug van weggeweest. De nieuwe horecafles past beter bij het imago van DubbelFrisss, want deze is weer helemaal van deze tijd! Met de heerlijke dubbele smaken van DubbelFrisss kan iedereen op elk moment genieten. Lekker verfrissend op het terras, of even genieten met de kids in de speeltuin.

Om ook gelijk in te spelen op de vraag naar laag-calorische alternatieven, zal DubbelFrisss Framboos-Cranberry in de nieuwe fles nog maar 1 kcal bevatten. Een volle én zoete smaak, met maar 1 calorie per 100ml. Het gezondere alternatief voor op de leukste locaties!

Serveer DubbelFrisss Appel-Perzik ook eens met wat munt en limoen of DubbelFrisss Framboos-Cranberry met wat rood fruit voor extra beleving!